Unknown
Sziasztok!

Nos, igazából nem ez az első blogom, de ez az egy ami van jelenleg.
Mint látjátok, oldalt már ki van téve egy szavazás, ami arra kell, hogy eldöntsétek, milyen témát szeretnétek kezdő bejegyzésnek (persze ezen kívül)... :D
Az első bejegyzés az lesz amit választani fogtok. Meg próbálok majd érdekességeket hozni amikor csak lehet, de lesz olyan is, hogy csak egy idézet lesz képpel, vagy valami, hogy ne legyen unalmas a blog.
Szeretném, ha mindenki aki itt járt, alul kommentelne, vagy chatben is örülök, ha kapok pár szót... :)
Lehet, hogy néha lesz egyszer-egyszer olyan kedvem, hogy írogatok ide ilyen kisebb novellát is...
De persze, ha olyan kedvetek van, akkor pedig esetleg komiba is megírhatjátok, hogy miről szeretnétek olvasni és ha tudom, akkor megcsinálom a bejegyzést, ha nem akkor pedig rosszul fogom magam érezni, amiért nem tudtam megcsinálni.
Ahogy a leírásban is látjátok ez amolyan mindenes oldal lesz. Remélem, hogy mindenki aki ide téved, vagy direkt jön fel, esetleg kergetnek erre az oldalra, az jól fog itt szórakozni, és nem gondolja majd azt, hogy ismét egy értelmetlen blog, értelmetlen bejegyzésekkel.
De nem is húzom tovább a szót, ha lesz elég szavazat, akkor tudok miről bejegyzést írni, és ha minden jól megy, akkor pedig az első bejegyzés Szeptember 22.-én vagy 23.-án lesz. Nagy valószínűséggel 2 bejegyzéssel indítok majd, ezen ne lepődjetek meg nagyon. Egy amit választotok, és egy amit én fogok nektek egy kis élménybeszámolót. De erről többet nem mondok. :P
Tehát jó szórakozást kívánok itt a blogon mindenkinek! És jövőhét utáni héten találkozunk itt, remélhetőleg.

zsuzska

UI.:
Egész kis regényt varázsoltam ide :'DDD
|
0 Responses

Megjegyzés küldése